Stránky

utorok 4. januára 2011

Úspech slovenskej amatérskej fotografie

Milovníkom fotografie zrejme stránku, alebo ak chcete – komunitu coolphotoblogs.com nie je potrebné predstavovať. Skúste sa na vašom obľúbenom fotoblogu lepšie poobzerať a s najväčšou pravdepodobnosťou tam niekde nájdete preklik práve na túto stránku. Pre tých, čo by stále neboli v obraze - ide o komunitu venovanú fotografii a je akýmsi katalógom blogov z celého sveta zameraných na fotografiu.


Od roku 2006 každoročne organizuje súťaž o najlepší, najkrajší, najkvalitnejší …… jednoducho naj fotoblog. Výsledky za rok 2010 ma potešili. Medzi desiatku finalistov nominovaných v kategórii Best New Photoblog postúpili až dva moje obľúbené fotoblogy. A čo ma ešte viac potešilo je fakt, že jeden z nich je dokonca slovenský. Veru – o úspechoch našich profesionálnych fotografov sa vďaka miestnym fotoportálom nie je problém dozvedieť. Pri úspechoch amatérov to už však až také jednoduché nie je.

Tento úspech teší dvojnásobne, keď si uvedomíme, že k dnešnému dňu sa na stránke k Slovensku prihlásilo iba dvanásť autorov blogov, čo je v porovnaní s ostatnými krajinami len nepatrný zlomok.

Neostáva mi teda  nič iné ako Klaudii k tomuto jej peknému úspechu s fotoblogom klaudiaj-foto.blogspot.com zablahoželať. Moje gratulácie idú aj smerom k Victorovi, ktorý z týchto riadkov určite bude mať veľa. :)

1 komentár:

  1. Listen, if at this level you’re nonetheless not sure where to find a decent on line casino in California… we don’t know what to inform you. On the final page, you’ll provide your handle, telephone quantity, and other relevant contact information earlier than ending the method. Said 71% of bets they’d taken as of early Friday night had been on the Houston Astros. Most bettors FOX 5 spoke to stated they plan to benefit of|benefit from|reap 메리트카지노 the benefits of} cell. Remember that gambling is a enjoyable supply of entertainment, not a means of revenue or debt compensation. Players and sites work hand-in-hand to make sure a responsible gambling surroundings.

    OdpovedaťOdstrániť