Stránky

pondelok 7. júna 2010

Myslím, teda som. Volím, lebo chcem byť.

Azda všetci vieme čím bude tohto roku 12. Jún výnimočný. Nie, nebudem vám radiť koho v sobotu voliť. Na to má každý z nás vlastnú hlavu. Dnes sa však pripojím k mnohým ďalším a budem na vás apelovať, budem sa snažiť trebárs vás k tým urnám aj dokopať. Je mi z duše jedno koho voliť pôjdete, je mi ukradnuté, kto má vaše sympatie. Najväčšiu radosť mi spravíte samotným faktom, že tých pár minút víkendu obetujete na dobrú vec.


Ak patríte k tým už rozhodnutým ísť v sobotu voliť, už teraz vám ďakujem.

Ak patríte k tým nerozhodnutým, je tam to pozitívum, že nad tým uvažujete a tak skúste premôcť vlastnú lenivosť a dokázať nám, že to s vašou kondičkou nie je až také zlé.

Ak stále neviete komu dať svoj hlas, vezmite pero a papier, vyberte dvoch kandidátov a zapíšte si všetky pozitíva a negatíva toho-ktorého z nich.

Ak zastávate názor, že všetci politici sú rovnakí a nedá sa nikomu z nich veriť, skúste si dať pohár chladeného, tiež vziať pero a papier a rovnako zapísať pozitíva či negatíva. Ak pozitíva nenájdete, skúste zrátať len negatíva a voliť menšie zlo. Vám budem povďačný azda najviac.

Ak aj napriek tomu neviete koho voliť, hoďte si trebárs mincou. Len vás prosím – CHOĎTE VOLIŤ!

Pamätajte – ten kto nejde voliť, nemá morálne právo lamentovať nad aktuálnou politickou situáciou. Ak tak robí, v ničom sa nelíši od večne nespokojnej starej dievky. :p Česť tým normálnym. :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára