Stránky

utorok 20. apríla 2010

BatteryBar pre váš laptop

Ak patríte medzi tých, ktorých "ničnehovoriaci" údaj o stave batérie vášho notebooku mierne vytáča, dnešný tip na software je určený práve vám. Utilitka BatteryBar pridá do lišty informáciu o čase zostávajúcom do úplného vybitia vašej batérie (pokiaľ je laptop v režime na batériu) a naopak, v čase nabíjania batérie zobrazí informáciu o čase zostávajúcom do jej úplného nabitia. Maličkosť, ktorá dokáže pomôcť. Program si ukladá záznamy o vašej batérii a čím dlhšie ho používate, tým je odhad času presnejší.

Okrem odhadu času ponúka aj ďalšie informácie o batérii - starý známy stav batérie v percentách, aktuálnu a celkovú kapacitu batérie, aktuálny nabíjací prúd, stav batérie, priemernú výdrž vašej batérie, informáciu o pripojení/nepripojení k sieti a zaujímavý je aj údaj o opotrebení batérie.
Aby som nezabudol - všetko toto je k dispozícii zadarmo vo verzii Free. Niekoľko funkcií navyše možno získať zakúpením licencie na BatteryBar Pro. Rozhodovanie o tom, či sa to oplatí alebo nie už nechám na vás, rovnako ako samotné porovnanie oboch verzií.

Domovská stránka programu

Odkaz na prevzatie

Úplne nabitá batéria a informácie o jej kapacite




Prevádzka na batériu a informácie o zostávajúcej kapacite




Prevádzka na batériu, jednoduché info o zostávajúcom čase



Nabíjanie batérie a informácia o čase zostávajúcom do úplného nabitia





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára