Stránky

nedeľa 8. marca 2009

The Prodigy – Invaders must die

Tak sme sa dočkali. Legenda elektronickej hudby The Prodigy prichádza s už piatym štúdiovým albumom. Tí šťastnejší si v premiére mohli vypočuť skladby z nového albumu už počas ich sobotného koncertu v Bratislave. My ostatní, ktorí sme sa do Bratislavy nedostali, určite nedočkavo siahame po albume. Po albume, ktorý hneď po vydaní okupuje vysoké priečky v predajnosti albumov nielen v Európe. Doma v UK sa album okamžite stal najpredávanejším.

Čo si teda o albume po jeho niekoľkonásobnom vypočutí myslím? Určite nič zlé. Na to som až priveľký “fanda”, aby som vyrýval. Ba naopak, pokladám album za jeden z najlepších, ktoré vydali. V podstate ním The Prodigy len potvrdili, že legendou akou sa za pár rokov stali sa nestali náhodou. Jedinečný a nezameniteľný štýl si udržali a albumom Invaders must die si pozíciu legendy elektronickej hudby určite len upevnili. Škoda slov – tento album musí každý fanúšik kvalitnej tanečnej hudby minimálne počuť, ak nie priamo vlastniť.



1 komentár:

  1. At Gambling.com, we solely recommend essentially the most dependable, legal on line casino sites offering roulette. Roulette video games are regularly and independently examined for equity. UIGEA was launched in 2006, successfully placing an finish to the majority of of} offshore playing sites operating in the US. The Department of Justice adjusted its stance on internet gaming in 2011. Individual US states began to plan for their very own legal guidelines governing video games of probability performed over the online. Some cell roulette variants characteristic a paytable that offers you payouts 먹튀사이트 먹튀프렌즈 for every attainable guess based on your stake.

    OdpovedaťOdstrániť